Driftauto huren

Wanneer je geen auto hebt die geschikt is voor het driften, of dit liever doet in een auto mét 100% sper, dan biedt het arrive 'n drive-arrangement uitkomst. In samenwerking met Garage Caspers (Groningen) wordt er gezorgd dat er een driftauto op locatie voor je klaar staat. Je hoeft alleen nog maar je helm mee te nemen, en indien nodig hebben we zelfs die voor je.

De onderstaande prijzen zijn gebaseerd op een rijdag waar in twee groepen wordt gereden. Dit betekent per persoon érg veel rijtijd.

afbeelding Driftauto huren

De tarieven hieronder betreffen het meedoen aan één van de twee sessies. Het is mogelijk om met een dubbelstarter (2 personen) een auto te huren, waardoor de kosten van de huurauto gedeeld kunnen worden.

Driftcursus.nl rekent € 75,- extra kosten voor een tweede chauffeur op cursus driften dagen. Je kunt dus ook samen met iemand anders een auto huren!

Kosten huur BMW E36 325i

 

  • Per dag inclusief brandstof, 192 PK €990,- incl. BTW
  • Halve dag inclusief brandstof, 192 PK €600,- incl. BTW

Arrive 'n drift

In samenwerking met Garage Caspers wordt er gezorgd dat er een driftauto op locatie voor je klaar staat. Je hoeft alleen nog maar je helm mee te nemen. Het huren van een geprepareerde driftauto op arrive 'n drift basis is inclusief:

  • Transport van de raceauto naar het circuit
  • Bandenslijtage
  • Brandstof
  • Technische ondersteuning


BMW E 36 325i 192Pk - € 990,-

Uit te breiden met:

Privé instructie: (alleen voor Emmen en Midland circuit)
- Privé instructie 20 min. - € 30,-
- Privé instructie 2 x 20 min. - € 50,-

Deel de kosten
Indien je met wilt ervaren wat de driftsport bent kunt je via het Arrive 'n drive arrangement een dag driften in een raceauto vanaf € 400,- per uur! Je hebt dan de auto samen met een privé instructeur!

Groepsarrangementen

Dat driften een hoge funfactor heeft mag duidelijk zijn. Een groot bijkomend voordeel is het kunnen verbeteren van de rijvaardigheid door de ervaring die bij het driften wordt opgedaan. Hierdoor is een dag driften ook zeer geschikt om met een groep collega's of vrienden te doen. Voor grotere groepen/bedrijfsuitjes verzoeken wij je contact op te nemen met Driftcursus.nl. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en maken graag een offerte op maat!

Klaar om te driften? Meld je nu aan!

Online aanmelden driftdagen