IJsdriften Zweden 2022

Dit jaar gaan we ijsdriften van 13 t/m 17 februari en van 15 /m 19 februari. De eerste midweek is reeds uitverkocht, maar voor 15 t/m 19 februari zijn er nog een paar plekken beschikbaar. Wil je dit event niet missen? Meld je dan snel aan via de website van TT Raceworld.

afbeelding Zweden

Wat is ijsdriften?

Tijdens deze dagen heb je de unieke mogelijk­heid helemaal los gaan op een bevroren meer met een achterwiel aangedreven auto. Hier hebben we een speciaal parcours van maar liefst 8 km lang aangelegd. Aan jou de uitdaging om iedere bocht als een echte rally­coureur zo strak mogelijk door te driften.

Je bent nadrukkelijk welkom met je eigen (race)auto. Met een paar kleine aanpassingen zijn deze auto's doorgaans prima geschikt voor een ijscircuit. Winterbanden met spikes zijn hierbij een must. Geen auto? Geen probleem, je kunt bij ons een geschikte BMW huren zodat je bij aankomst direct los kunt.

Compleet verzorgd arrangement

Een geheel verzorgd arrangement incl. hotel is mogelijk vanaf €1950 p.p. Alle informatie, het programma en de inschrijving vind je op de website van TT Raceworld. Bekijk ook de onderstaande video voor een impressie!

Klaar om te driften? Meld je nu aan!

Online aanmelden driftdagen