IJsdriften Zweden 2024

Ook deze winter organiseren we samen met TT Raceworld, Entrepreneurs Adventures en de Caspers Collectie weer een fantastische ijsdrift experience.

Tijdens het Arctic Adrenaline 2024 event leren we je de kunst van het driften op een bevroren meer. Ervaren instructeurs, een privé ijscircuit en speciaal geprepareerde driftauto's staan voor je klaar om je een onvergetelijke experience te laten beleven. Gas doseren, gebruik van de handrem, met links remmen, de Scandinavian flick. Alle technieken komen voorbij.

We verblijven in het Zweedse winter­sport­dorp Åre. Je slaapt in een uitstekend hotel, vanuit het hotel kijk je uit op het ijscircuit. Het gezellige centrum ligt op loopafstand.

Wil je dit event niet missen? Meld je dan snel aan via www.arcticadrenaline.nl!

afbeelding Zweden

Wat is ijsdriften?

Tijdens deze dagen heb je de unieke mogelijk­heid helemaal los gaan op een bevroren meer met een achterwiel aangedreven auto. Hier hebben we een speciaal, eigen parcours van maar liefst 8 km lang aangelegd. Aan jou de uitdaging om iedere bocht als een echte rally­coureur zo strak mogelijk door te driften.

Je bent nadrukkelijk welkom met je eigen (race)auto. Met een paar kleine aanpassingen zijn deze auto's doorgaans prima geschikt voor een ijscircuit. Winterbanden met spikes zijn hierbij een must. Geen auto? Geen probleem. We hebben een trailer vol met BMW's, Subaru's en andere leuk spul bij ons. Deze zijn volledig geprepareerd voor gebruik op het ijs.

Compleet verzorgd arrangement

Een geheel verzorgd arrangement incl. hotel is mogelijk vanaf €2995 p.p. bij gebruik van een eigen driftauto. Alle informatie, het programma en het aanmeld­formulier vind je op www.arcticadrenaline.nl.

Bekijk ook de onderstaande video voor een impressie!

Klaar om te driften? Meld je nu aan!

Online aanmelden