Driftinstructie

Driften is een precisiesport. Het is een kunst en de kick om door het gaspedaal op de juiste punten te gebruiken, de auto zijwaarts onder controle houden. Want geloof ons: zodra je een lange bocht onder controle dwars bent door gekomen, wil je meer..

Het spreekt voor zich dat je een betere chauffeur bent wanneer je gecontroleerd kunt driften, zowel op het circuit als op de openbare weg!

Drifttechniek

Wanneer je bij ons komt driften dan zullen wij je de techniek uitleggen. Zowel voor de de dag op het circuit, als tijdens de driftdag zul je instructies ontvangen. Om de techniek sneller en beter onder de knie te krijgen biedt driftcursus.nl ook de mogelijkheid om een instructeur bij je in te laten stappen. Dit zijn mensen die de driftsport volledig beheersen en je kunnen vertellen welke handelingen je moet doen om de auto gecontroleerd en langer te laten uitbreken. De ervaring is dat het niveau na de instructie omhoog schiet, omdat je er precies achter komt wat er beter gedaan en gelaten kan worden om het voertuig onder controle te houden.

Ervaren instructeur

Om het driften te leren is er tijdens een driftdag een ervaren instructeur aanwezig. Deze leert je de kneepjes van het driften of verbetert je techniek. Instructie van de driftdag gaat per sessie van 20 minuten. Bij het boeken van twee sessie bieden wij een korting van €10,- omdat wij graag zien dat het niveau van de drifters snel stijgt. Hierdoor wordt het driften alleen maar leuker!

De drie opties:

Driftinstructie voor beginners

Als je voor het eerst gaat driften (1 sessie, 20 minuten - €30,-)
Aanmelden driftcursus

Gevorderden driftinstructie

Voor het verbeteren van je techniek (1 sessie, 20 minuten - €30,-)
Aanmelden driftcursus

Gevorderden driftinstructie

Voor het verbeteren van je techniek (2 sessies, 2 x 20 minuten - €50,-)
Aanmelden driftcursus