Wintertraining & ijsdriften in Oostenrijk!

Om de lange winterstop van het raceseizoen door te komen heeft Caspers een bijzondere aanbieding: Een tweedaags ijsdrift-spektakel in het Oostenrijkse Salzburg! Op nog geen 10 uur rijden vanuit Groningen bevindt zich een uitgestrekt testcircuit van 50.000m² waar de rijtechnieken van het ijsracen in praktijk gebracht kunnen worden. Het doel van de trainingen op ijs is zowel het vergroten van de rijvaardigheid op de openbare weg, als het ervaren van de fun die ijsdriften te bieden heeft.

afbeelding Oostenrijk

Om deze ervaring optimaal te maken biedt Caspers een totaalpakket aan. Bij het circuit staan de geprepareerde race BMW’s voor je klaar. Je hoeft alleen maar in te stappen en de cursus te volgen. Om na de intensieve dag lichaam en geest tot rust te laten komen kan men drie nachten inchecken in het viersterren hotel, gelegen naast het circuit! Naast het autorijden worden er verschillende andere activiteiten ondernomen zoals het ijskarten en het meerijden met een Mitsubishi Evo IX of X. Dit zal het adrenalineniveau gegarandeerd doen stijgen!

Een racelicentie is niet vereist!

Deelname is ook mogelijk met eigen auto en/of met tweede chauffeur. Neem voor een prijsopgave aangepast op je wensen contact op met Driftcursus.nl via info@driftcursus.nl of bel 0592 380 480.

Klaar om te driften? Meld je nu aan!

Online aanmelden driftdagen