Driftinstructie

Driften is een precisiesport. Het is een kunst en de kick om door het gaspedaal op de juiste punten te gebruiken, de auto zijwaarts onder controle houden. Want geloof ons: zodra je een lange bocht onder controle dwars bent door gekomen, wil je meer..

Het spreekt voor zich dat je een betere chauffeur bent wanneer je gecontroleerd kunt driften, zowel op het circuit als op de openbare weg!

Drifttechniek

Wanneer je bij ons komt driften dan zullen wij je de techniek uitleggen. Zowel voor de de dag op het circuit, als tijdens de driftdag zul je instructies ontvangen. Om de techniek sneller en beter onder de knie te krijgen biedt driftcursus.nl ook de mogelijkheid om een instructeur bij je in te laten stappen. Dit zijn mensen die de driftsport volledig beheersen en je kunnen vertellen welke handelingen je moet doen om de auto gecontroleerd en langer te laten uitbreken. De ervaring is dat het niveau na de instructie omhoog schiet, omdat je er precies achter komt wat er beter gedaan en gelaten kan worden om het voertuig onder controle te houden.

Ervaren instructeur

Om het driften te leren zijn tijdens een driftdag ervaren instructeurs aanwezig. Deze leren je de kneepjes van het driften en verbeteren je techniek. Het is niet verplicht om gebruik te maken van de instructie, als je voldoende ervaring hebt kan je prima zelf aan je skills werken. Hoe beter je het kan, des te leuker het wordt!

Driftcursus met instructie

Omdat we het belangrijk vinden dat jij je auto vlot goed onder controle krijgt bieden we de Driftcursus standaard inclusief instructie aan.

Voor een eventuele 2e rijder die ook gebruik maakt van de instructie rekenen we €75,- extra. Geen instructie nodig? Dan krijg je €25,- korting.

Klaar om te driften? Meld je nu aan!

Online aanmelden driftdagen