Driftauto huren

Heb je geen auto die geschikt is voor het driften? Dan biedt het arrive 'n drift-arrangement uitkomst. In samenwerking met Garage Caspers (Groningen) wordt er gezorgd dat er een driftauto op locatie voor je klaar staat. Je hoeft alleen nog maar je helm mee te nemen. En indien nodig hebben we zelfs die voor je.

We rijden niet in sessies, je kan dus de gehele dag rijden. Dit betekent per persoon érg veel rijtijd.

afbeelding Driftauto huren

Het is mogelijk om met een dubbelstarter (2 personen) een auto te huren, waardoor de kosten van de huurauto gedeeld kunnen worden.

Arrive 'n drift

In samenwerking met Garage Caspers wordt er gezorgd dat er een driftauto op locatie voor je klaar staat. Je hoeft alleen nog maar je helm mee te nemen. Het Arrive 'n Drift-arrangement is inclusief:

  • Transport van de raceauto naar het circuit
  • Bandenslijtage
  • Brandstof
  • Technische ondersteuning
  • Deelname aan de driftcursus met instructie voor 2 personen

Arrive 'n Drift-arrangement met BMW E36 325i 192Pk - € 1635,- (incl. btw)

Driftclinic

Indien je wilt ervaren of driften wat voor je is, dan is een Driftclinic misschien iets voor jou! Dit is een privé-les driften met 60 minuten rijtijd. All-inclusive, auto, instructeur en brandstof. Deze kun je boeken vanaf €400, -

Groepsarrangementen

Dat driften een hoge funfactor heeft mag duidelijk zijn. Een groot bijkomend voordeel is het kunnen verbeteren van de rijvaardigheid door de ervaring die bij het driften wordt opgedaan. Hierdoor is een dag driften ook zeer geschikt om met een groep collega's of vrienden te doen.

Voor een driftdag voor grotere groepen/bedrijfsuitjes verzoeken wij je contact op te nemen met Driftcursus.nl. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en maken graag een offerte op maat!

Klaar om te driften? Meld je nu aan!

Online aanmelden driftdagen