RDW Testcentrum circuit te Lelystad

Het RDW Testcentrum is een onafhankelijk testlaboratorium voor voertuigtechniek met een unieke combinatie van diensten en producten onder één dak. Hier kunnen de modernste testen worden uitgevoerd. Het Testcentrum voldoet aan strenge eisen en er kunnen testen volgens diverse reglementen worden uitgevoerd.

Op het binnenterrein van het RDW testcentrum Lelystad (vlakbij vliegveld Lelystad) worden drifttrainingen geven. Het RDW testcentrum is een van de veiligste locaties om te driften. Het terrein is zeer ruim en vrij van obstakels. Mede hierom is dit één van de spaarzame circuits die ook geschikt is voor het driften met exclusieve auto's.

afbeelding RDW circuit
Overzicht RDW circuit Lelystad

Driftcursus.nl - De echte driftcursus

Bij onze driftcursussen verlegt u uw eigen grenzen. Spannende bochtencombinaties en een mooie omgeving omschrijven een dagje driften. Tijdens de driftcursus leert u uiteraard om te driften op hoge en lage snelheid. Daarnaast leert u om te driften van de ene in de andere bocht en leert u te remmen tijdens het driften. Bovendien gaat u precisiedriften. Een driftcursus doet u natuurlijk voor het plezier en de kick, maar het maakt u ook een betere en zelfverzekerdere bestuurder. U heeft er dus zeker wat aan in het dagelijkse verkeer. Na een dagje driften bent u een hele ervaring rijker! Tijdens de driftcursus wordt u begeleid door ervaren instructeurs.

Het programma

U kunt kiezen voor een driftcursus voor een hele dag of een halve dag (ochtend- of middagsessie). Bij de driftcursus van een hele dag krijgt u een uitgebreide cursus. De dag duurt van 9.00 tot 17.00 uur. Het eerste half uur krijgt u uitleg over de regels en leert u meer over de theorie van het driften. Daarna begint het echte driften en tussen 12.00 en 13.00 uur is er een lunch in het restaurant. Vervolgens wordt er gereden tot 17.00 uur. In totaal bent u dus maar liefst 6 uur aan het driften!

Heeft u voorkeur voor een halve dag? Dat is dus ook mogelijk! U heeft dan 3 uur effectieve rijtijd. Maak uw keuze voor een hele of een halve dag in het aanmeldformulier.

Kosten van de training (met eigen auto)

De kosten voor de gehele dag (6 uur effectieve rijtijd):
€ 299,00 inclusief BTW

De kosten voor een dagdeel (3 uur effectieve rijtijd):
€ 165,- inclusief BTW

Cursusauto huren?

Het is tevens mogelijk om een CaspersTrack driftauto te huren. U huurt de auto inclusief kosten bandenslijtage en brandstoffen. Er is de gehele dag een monteur aanwezig. In het onwaarschijnlijke geval dat de auto een technisch mankement vertoont is er een reserveauto beschikbaar.

Kosten huur BMW E36 325i
Per dag inclusief brandstof, 192 PK €795,- incl. BTW
Halve dag inclusief brandstof, 192 PK €477,- incl. BTW

Extra deelnemers
Een extra deelnemer voor de training (eigen auto en huurauto) meenemen kan ook.
Per extra deelnemer bedragen de kosten:

€75,- incl. BTW voor de hele dag.
€45,- incl. BTW voor een halve dag.

Tijdens de Driftcursussen op het RDW circuit werken wij samen met Prodrive.

Meer informatie over o.a. de voorwaarden en de mogelijkheden is verkrijgbaar via info@driftcursus.nl.

Klaar om te driften? Meld je nu aan!

Online aanmelden driftdagen